Ο Σύνδεσμος Κτηνιάτρων Μικρών Ζώων Αττικής, για δεύτερη χρονιά, πραγματοποιεί πρόγραμμα στείρωσης αδέσποτων ζώων σε συνεργασία με τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος.

Η συγκεκριμένη δράση γίνεται επιπλέον του κανονικού προγράμματος με τη δωρεάν εθελοντική εργασία των Κτηνιάτρων Μελών του, οι οποίοι παρέχουν την εργασία και τα Ιατρεία τους.

Ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος παρέχει τα απαραίτητα υλικά.

Πέρυσι στειρωθήκαν εθελοντικά (επιπλέον του κανονικού προγράμματος) πλέον των 300 ζώων. Φέτος ήδη έχουν στειρωθεί 129 ζώα και στόχος μας είναι ο αριθμός 500. Το Σαββατοκύριακο 19 – 20 Μαρτίου μοναχά στειρώθηκαν 31 σκύλοι.

Ο ΣΚΜΖΑ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον δήμαρχο Σπάτων – Αρτέμιδος  Δημήτρη Μάρκου για την ηθική υποστήριξη, καθώς και τον γραμματέα της 5μελούς επιτροπής Γιάννη Αρφάνη για την οργανωτική υποστήριξη.

Από το έτος 2020, οπότε ο ΣΚΜΖΑ ανέλαβε τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων του Δήμου μας, έχουν στειρωθεί πλέον των 940 ζώων.

Το ΔΣ του ΣΚΜΖΑ επιθυμεί να ευχαριστεί θερμά τους Κτηνιάτρους Συναδέλφους Ευάγγελο Σπανό και Δανάη Κυριακοπούλου, οι οποίοι συμμετείχαν δυναμικά το εν λόγω Σαββατοκύριακο. “Συνεχίζουμε ακάθεκτοι”, είναι το μήνυμα του στέλνει.