Μία θεατρική παράσταση που δεν πρέπει να χάσουν μικροί και μεγάλοι, έρχεται τη Δευτέρα 31 Αυγούστου (21:00) στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σπάτων.

Το αριστούργημα του Αριστοφάνη “Όρνιθες” έχει διασκευαστεί και προσαρμοστεί ανάλογα για τους μικρούς φίλους του θεάτρου, υπό την έμπειρη και ιδιαιτέρως έξυπνη και χαρούμενη σκηνοθετική ματιά του Δημήτρη Αδάμη.

dianastore
leuki

Ένα ταξίδι στην ουτοπία του καθενός μας, στην κρυφή μας ελευθερία, εκεί όπου το άγγιγμα και η αγκαλιά φτιάχνουν κόσμους. Μια παράσταση που έρχεται από τα βάθη της αρχαιότητας και συστήνει στα παιδιά παραδοσιακά τραγούδια από την Κρήτη ως τη Θράκη κι από τον Πόντο ως τα Επτάνησα.

Ερμηνευτής των τραγουδιών ο Βασίλης Γισδάκης.

Τρόποι διάθεσης εισιτηρίων

  1. Μέσω της ιστοσελίδας ticketmaster, κάνοντας κλικ ΕΔΩ
  2. Με την φυσική σας παρουσία στον χώρο του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος “Ο Ξενοφών” (Διεύθυνση: Λεωφόρος Βραυρώνος – 5η Στάση)
    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 6989888793

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020 είναι ΔΩΡΕΑΝ

Οδηγίες προς τους συμμετέχοντες

Ο συμμετέχων στις εκδηλώσεις Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020:

  • Έχει τη δυνατότητα προμήθειας μέχρι 2 ηλεκτρονικών εισιτηρίων. Σε περίπτωση συμμετοχής περισσότερων ατόμων, επαναλαμβάνει τη διαδικασία με άλλον λογαριασμό χρήστη.
  • Σε περίπτωση που κάποιος προσέλθει ένα τέταρτο μετά την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της εκδήλωσης, ενδέχεται ακύρωση του εισιτηρίου.
  • Πρέπει ο θεατής να βρίσκεται στον χώρο της εκδήλωσης 1 ώρα πριν την έναρξη, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και με χρήση μάσκας.

Λόγω COVID-19, η συμμετοχή στις εκδηλώσεις αφορά ΜΟΝΟΝ τους κατοίκους του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

vivliopoleio
stamataki
coavacafe
bestseller