Οι ήρωες του Αρκά ξεπηδούν μέσα από τα κόμικς και ζωντανεύουν στην πιο χιουμοριστική παράσταση του καλοκαιριού.

Το Σάββατο 29 Αυγούστου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σπάτων.

Οι χαρακτήρες του αγαπημένου σκιτσογράφου ζωντανεύουν, σχολιάζοντας με λιτό αλλά και καυστικό τρόπο την καθημερινότητα του συγχρόνου Έλληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους και τις μεταφυσικές του ανησυχίες.

Μια παράσταση που απευθύνεται με τόλμη σε όλους όσοι αγαπούν τον Αρκά και δεν φοβούνται να κοιτάξουν με σαρκασμό το πρόσωπο τους στον καθρέφτη.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Γιαννόπουλος, Θανάσης Βισκαδουράκης, Σοφία Βογιατζάκη, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Χρήστος Τριπόδης, Δημήτρης Αγοράς.

Θεατρική Διασκευή / Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αγοράς

Τρόποι διάθεσης εισιτηρίων

  1. Μέσω της ιστοσελίδας ticketmaster, κάνοντας κλικ ΕΔΩ
  2. Με την φυσική σας παρουσία στον χώρο του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος “Ο Ξενοφών” (Διεύθυνση: Λεωφόρος Βραυρώνος – 5η Στάση)
    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 6989888793

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020 είναι ΔΩΡΕΑΝ

Οδηγίες προς τους συμμετέχοντες

Ο συμμετέχων στις εκδηλώσεις Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020:

  • Έχει τη δυνατότητα προμήθειας μέχρι 2 ηλεκτρονικών εισιτηρίων. Σε περίπτωση συμμετοχής περισσότερων ατόμων, επαναλαμβάνει τη διαδικασία με άλλον λογαριασμό χρήστη.
  • Σε περίπτωση που κάποιος προσέλθει ένα τέταρτο μετά την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της εκδήλωσης, ενδέχεται ακύρωση του εισιτηρίου.
  • Πρέπει ο θεατής να βρίσκεται στον χώρο της εκδήλωσης 1 ώρα πριν την έναρξη, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και με χρήση μάσκας.

Λόγω COVID-19, η συμμετοχή στις εκδηλώσεις αφορά ΜΟΝΟΝ τους κατοίκους του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.