Συνεχίζεται το έργο τηλεελέγχου και τηλεχειρισμού των δικτύων ύδρευσης στο Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος, έτσι και αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν προγραμματισμένες διακοπές ύδρευσης στην Αρτέμιδα (και την Ραφήνα).

Το πρόγραμμα για τις επόμενες τρεις ημέρες, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Δήμου, έχουν ως εξής :

  • Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, από 9:00 έως 15:00 θα σημειωθεί μείωση πίεσης ή και προσωρινή διακοπή νερού στην οδό Αγ. Κυριακής & Εθν. Αντιστάσεως και θα επηρεαστεί η υδροδότηση των περιοχών Αγ. Κυριακή, Βένια, Αγ. Τριάδα Ραφήνας, Δροσιά Ραφήνας, Μεσοβάρδα και Μακριά Λαχίδια
  • Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019, από 9:00 έως 17:00 θα σημειωθεί μείωση πίεσης ή και προσωρινή διακοπή νερού στην δεξαμενή Άραβα και θα επηρεαστεί η υδροδότηση των περιοχών Πράσινος Λόφος, Κυνηγόπουλου, Πετρωτά, Δεξαμενή, Παναγιά Γιάτρισσα και Λυκομπούτι.
  • Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, από 09:00 έως 15:00 θα σημειωθεί μείωση πίεσης ή και διακοπή νερού στις περιοχές Αγ. Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, Υπαπαντής, Γαλήνης, Μεσοβάρδας, Κατασκηνώσεις & Πευκώνας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι από το Δήμο θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί η διάρκεια της μείωσης πίεσης ή των προσωρινών διακοπών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση.

stamataki