Περιφερειάρχης : Κλειστά όλα τα σχολεία στην Αττική μέχρι τις 10 το πρωί

0
graffitykey
coavacafe
arhontikon

Εξέδωσε και επίσημα ανακοίνωση η Περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με την οποία τα σχολεία σε όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 10 το πρωί ενώ υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για το αν θα λειτουργήσουν τα σχολεία μετά τις 10 ή όχι.

Συγκεκριμένα :

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων τα οποία αναμένεται να ενταθούν τις πρωινές ώρες, για την ασφάλεια των μαθητών με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, τα σχολεία σε όλο το Λεκανοπέδιο θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 10 το πρωί.

dianastore
leuki

Με αφορμή την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων στην Αττική τα οποία αναμένεται να ενταθούν τις πρωινές ώρες, η Περιφέρεια Αττικής με εντολή του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των μαθητών και των πολιτών και με δεδομένες τις δυσκολίες αλλά και την επικινδυνότητα στις μετακινήσεις αυτές τις ώρες, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σε όλο το λεκανοπέδιο μέχρι και τις 10 το πρωί.

Παράλληλα, συστήνει σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις την ώρα της έντασης των φαινομένων.

Ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων θα κριθεί εκ νέου και θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση για το αν θα ξεκινήσουν τα σχολεία τη λειτουργία τους, μετά τις 10 το πρωί.

Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος : Κλειστά σχολεία έως τις 10

 

stamataki
happytwins
bestseller