Για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκαν οι Αγώνες Παιδιών που διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, «Η Άρτεμις», σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, στο πλαίσιο του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών.

stamataki
vivliopoleio

Πάνω από 500 παιδιά, ηλικίας από 6 έως και 12 ετών, μαθητές δημοτικών σχολείων, συμμετείχαν στους δύο «δρόμους», των 200 και 500 μέτρων, σε μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, τιμώντας τον ιστορικό αυτόν θεσμό.

Σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν αυθεντικά μετάλλια που είχε εξασφαλίσει ο Αθλητικός οργανισμός, όπως κάθε χρόνο.

Την απονομή έκαναν, ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος, κύριος Δημήτρης Μάρκου, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, κύριος Αντώνης Φύτρος, ο Αντιπρόεδρος, κύριος Μιχαηλίδης Νίκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του αθλητικού οργανισμού, κύριος Πάσχος Γιώργος, η Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού «Ξενοφών», κυρία Λεμονή Άννα και τα μέλη του πολιτιστικού Πανούσης Ευάγγελος και Μπαϊρακτάρης Γιώργος.

Υπήρχε πολύς κόσμος στο 24ο χιλιόμετρο της Μαραθώνιας Διαδρομής τόσο για να τιμήσουν τους Παιδικούς αγώνες του Δήμου όσο και για να παρακολουθήσουν τους αθλητές της κλασσικής διαδρομής και να τους εμψυχώσουν.

Μια άψογη διοργάνωση, θεσμός πια για την πόλη μας, η οποία ελπίζουμε να συνεχίσει να πραγματοποιείται για πολλά χρόνια με την ίδια επιτυχία.

Σίγουρα υπήρξαν πολλοί ακόμη που δεν αναφέρουμε στο άρθρο μας, καθώς μέσα στο πλήθος δεν καταφέραμε να διακρίνουμε ή και να φωτογραφήσουμε.

Συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους στην διοργάνωση αλλά και στους αφανείς ήρωες… τους εθελοντές !

Ρεπορτάζ : Κωττάκη Μαριλένα