Άγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών ατόμων σημειώθηκε, χθες το βράδυ, στην περιοχή του Χαλανδρίου, με αποτέλεσμα δύο 17χρονοι να διακομιστούν στον “Ευαγγελισμό”, ενώ η ΕΛΑΣ πραγματοποίησε οκτώ συλλήψεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο πριν από τις 20:30, στην οδό Σάκη Καράγιωργα, συνεπλάκησαν ομάδες που είχαν δώσει ραντεβού για την αιματηρή συνάντηση μέσω Instagram. Οι δύο παρέες από τα Σπάτα και το κέντρο της Αθήνας συναντήθηκαν για να λύσουν τις διαφορές τους. Βγήκαν μαχαίρια και από τις δυο ομάδες, ενώ οι δύο ανήλικοι που τραυματίστηκαν νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Η ΕΛΑΣ, που προχώρησε σε εννέα προσαγωγές συνολικά, εκ των οποίων οι οκτώ μετατράπηκαν στη συνέχεια σε συλλήψεις, εξετάζει, μεταξύ άλλων, το ενδεχόμενο η συμπλοκή να οφείλεται σε οπαδικές διαφορές.
Οι οκτώ συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.