Παρασκευή, 17 Απριλίου, 2026
More

    Latest Posts

    Παγίδες στο διαδίκτυο: Διαβάστε στα παιδιά το παραμύθι της Κάρμεν Ρουγγέρη

    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η διαδικτυακή εκδήλωση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο, με τίτλο: “Βάζουμε όρια στη χρήση του διαδικτύου – Επενδύουμε σε ένα ασφαλές μέλλον για τα παιδιά μας”.

    Στόχος της φετινής εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των πολιτών για θέματα που αφορούν παιδιά ηλικίας 4 έως 10 ετών, από αρμόδιους φορείς, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία ενός ισχυρού πλέγματος προστασίας των παιδιών από επισφαλείς διαδικτυακές συμπεριφορές.

    Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το παραμύθι “Ο Σίφης ο Ποντικός & το Διαδίκτυο”, το οποίο συνέγραψε η κα Κάρμεν Ρουγγέρη σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, όπου αποδίδονται με εύσχημο και βιωματικό τρόπο τα περιστατικά που χειρίζεται καθημερινά η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

    Latest Posts

    spot_imgspot_img

    Don't Miss

    Stay in touch

    To be updated with all the latest news, offers and special announcements.