Λίγες ημέρες πριν από τη μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων, ο πατήρ Νικόλαος Παππάς, του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας Αρτέμιδας, απευθύνει κάλεσμα στους πιστούς να ενισχύσουν το φιλανθρωπικό έργο της Ενορίας.

Λόγω κορονοϊού, δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος ο “Έρανος Αγάπης”, ο οποίος κάθε χρόνο ενισχύει το φιλανθρωπικό έργο της Ενορίας και ταυτόχρονα συμπαραστέκεται σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

stamataki

Ο π. Νικόλαος ζητά την αγάπη μας, την οικονομική συμβολή μας, υπογραμμίζοντας πως «οι ανάγκες των ανθρώπων δεν βρίσκονται σε καραντίνα. Η πείνα και η δυστυχία δεν κάνουν στάση. Το συσσίτιο θα συνεχίσει να λειτουργεί, να στηρίζει.»

Αναλυτικά το μήνυμά του προς τους πιστούς:

«Φέτος λόγω της καταστάσεως της φερόμενης ως πανδημίας, δεν θα πραγματοποιηθεί ο “Έρανος Αγάπης”, που κάθε χρόνο ενισχύει το Φιλανθρωπικό έργο της Ενορίας μας και ταυτόχρονα συμπαραστέκεται σε εμπερίστατους συνανθρώπους μας. Όμως οι ανάγκες των ανθρώπων δεν βρίσκονται σε καραντίνα. Η πείνα και η δυστυχία, δεν κάνουν στάση. Το συσσίτιο θα συνεχίσει να λειτουργεί, να στηρίζει.

Θα ήθελα να ζητήσω την αγάπη σου. Να βοηθήσουμε όλοι μαζί να συνεχίσει απρόσκοπτα το Φιλανθρωπικό έργο η Ενορία μας. Θέλουμε την οικονομική συμβολή σου, στο έργο μας. Μας είναι απαραίτητη, μας είναι χρήσιμη.

Επικοινωνία με τα Μέλη της Φιλοπστώχου Αδελφότητας:

  • π. Νικόλαος Παππάς: 6944524413
  • Θεοδωρόπουλου Μαρία: 6987553524
  • Κανδηλάκη Ειρήνη: 638250784
  • Γκροζάβου Ελένη: 6955079965
  • Μπάδα Θεοδώρα: 6972865135

Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα!»