Ψάχνετε την κορυφαία επιχείρηση για ενοικίαση κλινών που να μπορούν να εξασφαλίσουν την ποιότητα ζωής του ασθενούς σας; Η επιχείρηση «Βλαχοδημήτρης Διονύσης Ιατρικά είδη-Ορθοπεδικά είδη» διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε: κρεβάτια ηλεκτικά, πολύσπαστα, χειροκίνητες σιδερένιες κλίνες, κλίνες όλων των ειδών και στις πιο φιλικές τιμές που έχετε συναντήσει.

Στη σελίδα της επιχείρησης, orthopaidika.com, εύκολα και γρήγορα, μπορείτε να επιλέξετε και τον πρόσθετο εξοπλισμό που θα χρειαστείτε για τις παραπάνω κλίνες, όπως τροχήλατο τραπεζάκι, στρώμα αφρολέξ, αναρτήρα έλξης – ανύψωσης, κάγκελα κλίνης, μανιβέλα πλάτης, χειριστήρια ηλεκτρικής κλίνης κ.α.

Δείτε όλα τα είδη ΕΔΩ

Παράλληλα, η εταιρία διαθέτει όλα όσα θα χρειαστείτε για την οξυγονοθεραπεία, όπως Mάσκες θεραπείας για C-PAP και Bipap, Αναλώσιμα Οξυγονοθεραπείας, Εξασκητές Αναπνοής – Ροόμετρα, Καπνογράφους, Νεφελοποιητές, Οξύμετρα, Σπιρόμετρα, Συμπυκνωτές Οξυγόνου, Συσκευές Αναρρόφησης, Συσκευές Άπνοιας CPAP – BiPAP, Συσκευή Ταλάντωσης PEP Aerobika κ.α

Δείτε τα όλα ΕΔΩ

Άλλωστε, η ποιότητα ζωής του ασθενούς είναι το κύριο μέλημα όχι μόνο των συγγενών αλλά και των ανθρώπων που ασχολούνται με τον χώρο της υγείας. Αυτό το γνωρίζει καλά η επιχείρηση «Βλαχοδημήτρης Διονύσης Ιατρικά είδη-Ορθοπεδικά είδη», καθώς ασχολείται ενεργά με τον τομέα των ορθοπεδικών ειδών από το 2000.

Το φυσικό κατάστημα βρίσκεται στην οδό Πυθαγόρα 5 στο Χολαργό και εκεί θα βρείτε προϊόντα ορθοπεδικά, φυσικοθεραπείας σε μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές. Εκτός από τα παραπάνω, μέσω του site της επιχείρησης Orthopaidika.com μπορείτε να βρείτε προϊόντα για όλες τις ανάγκες σας, όπως:

ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
ΑΤΟΜΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΩΝ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ
ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ
ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ
ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πυθαγόρα 5, Χολαργός
2106533823
info@orthopaidika.com