Χθες Σάββατο 18/1 στις 18:00 το απόγευμα οι μαμάδες της Αρτέμιδος έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στην καφετέρια Joko και καλωσόρισαν το νέο έτος 2020 σε μια εκδήλωση που θα μείνει στην καρδιά παιδιών και των μαμάδων .

Η Πρόεδρος της Ομάδας “Μαμάδες της Αρτέμιδας”,Γενναίου Ελένη, είχε οργανώσει μια εκδήλωση που δεν της έλειπε, πραγματικά, τίποτα. Οι εκπλήξεις ήταν πολλές όπως και τα δώρα για τα παιδάκια και για τις μαμάδες. Στο χώρο υπήρχε ανιματέρ για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε face painting.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν και Ο Πάτερ Νικόλαος ,του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Αρτέμιδος αφού ήταν εκεί για να ευλογήσει την βασιλόπιτα της ομάδας και να μιλήσει σε γονείς και παιδιά με λόγια εύστοχα σχετικά με τη μητρότητα και το μεγάλωμα των παιδιών.Μίλησε για το νόημα της σύμπνοιας και αλληλουποστήριξης μεταξύ των γονέων ώστε να οικοδομηθεί ένα καλό μέλλον για τα παιδιά μας. Οι γονείς πρέπει, όπως ανέφερε, να αποτελούν το στήριγμα γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουν τα παιδιά,να κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή.

Η ηθοποιός – σκηνοθέτης Αρετή Ζαχαριάδου και η θεατρική ομάδα της πόλης μας “Α Ρέζους Θεατρικό” παρουσίασαν το δραματοποιημένο ποίημα του Αζίζ Νεσίν “Σώπα! Μη μιλάς…” σε σκηνοθεσία της ίδιας της Αρετής Ζαχαριάδου.

Στην Εκδήλωση παρευρέθηκαν:

Χρήστος Σερέτης – Αντιδήμαρχος
Δονάτος Γκέλιας- Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου
Λεμονή Άννα – Αντιπρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου

Δημοτικοί σύμβουλοι
Γιώργος Πάσχος
Γιώργος Αργυρός
Δημήτρης Μποτζιόλης

Καταστήματα της Αρτέμιδος που χάρισαν δωράκια για τις Μαμάδες αλλά και για τους μικρούς μας φίλους:

Diana store, Ozze, Massalia tours, Κάβα Καφίρης, Κομμωτήριο Venieri, Μπεσαμέλ, Κατάστημα Vodafone, Φαρμακείο Λένα Καλαμπάκα, Nail Salon & Academy Leuki Κoutrela, Φροντιστήριο αγγλικών-Αγγλικά Καραγιάννη, Eταιρία Grey-Giannis Flampouris-χορηγία animateur, Κέντρο αισθητικής Skin Lamp, Μαρία Πασχάλη-Yves Rocher.

Τις Βασιλόπιτες έφτιαξαν οι φούρνοι: Ξυλόφουρνος, Φούρνος Ζελίστα, Φούρνος Εύβοια.

Ειρήνη Βασουλα δωράκια από το ikea
Ράνια Καραβασίλη Μπερτόλη δώρα για τους μικρούς μας φίλους

Στο χώρο παρευρέθηκε, για την κάλυψη της εκδήλωσης, το Artemidanews.gr χαρίζοντας το δώρο του φλουριού της βασιλόπιτας. Το δώρο για το φλουρί ήταν μια χειροποίητη Πινιάτα!

Φωτογραφίες άρθρου από το χώρο της εκδήλωσης: Artemidanews.gr