Η διεύθυνση του κινηματογράφου ΜΑ.ΓΙΑ movietone στη Χαλκίδα, θέλοντας να συμβάλει με τον δικό της τρόπο την προσπάθεια των γονέων του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ  Γλωσσιώτη να συγκεντρώσει το υπέρογκο πόσο που απαιτείται για την θεραπεία του παιδιού τους διοργανώνει προβολές  ταινίας  για την συγκέντρωση χρημάτων.

Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου 2019 αντίστοιχα και με ώρα έναρξης  16.45 θα προβληθεί η μεταγλωττισμένη live action ταινία της Disney «Ο Βασιλιάς των λιονταριών» παραγωγής 2019  με γενική είσοδο 5 ευρώ.

Όλα τα χρήματα από τις εισπράξεις των εισιτηρίων που θα συγκεντρωθούν θα κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοίξει η οικογένεια του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσσιώτη για αυτόν τον σκοπό.

Ελάτε όλοι μαζί να γίνουμε οι «Ήρωες για τον Παναγιώτη Ραφαήλ» όπως χαρακτηρίζουν οι γονείς του παιδιού όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας που βοηθούν στον αγώνα που κάνουν καθημερινά να συγκεντρώσουν χρήματα  μέσα από τα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακόμα και αν έχετε δει τη ταινία το προηγούμενο διάστημα που προβλήθηκε περάστε από τα εκδοτήρια του κινηματογράφου και αγοράστε ένα εισιτήριο των 5 ευρώ για τον μικρούλη αυτόν μαχητή της ζωής.

Κόστος εισιτηρίου : 5 ευρώ

Ώρα προβολής : 16:45

Ημερομηνίες προβολής : Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Διεύθυνση : Αβάντων 83, Χαλκίδα

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο μικρός Σίμπα είναι ο διάδοχος του πατέρα του, Μουφάσα. Δεν είναι όλοι, όμως, χαρούμενοι στο βασίλειο με την έλευση του μικρού λιονταριού. Ο Σκαρ, ο αδερφός του Μουφάσα -και μέχρι πρότινος διεκδικητής του θρόνου- έχει άλλα σχέδια. Το μονοπάτι για τον θρόνο χαράσσεται με προδοσία, οδηγώντας την κατάσταση σε τραγωδία, με αποτέλεσμα να εξοριστεί ο Σίμπα. Με τη βοήθεια των καινούργιων φίλων του, ο Σίμπα θα σταθεί στο ύψος του και θα διεκδικήσει αυτά που δικαιωματικά του ανήκουν.