Με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook, η οικογένεια του Παναγιώτη-Ραφαήλ, του μικρού μαχητή της ζωής που συγκίνησε όλους τους Έλληνες και ταξίδεψε στη Βοστώνη των ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυική ατροφία, στέλνει τις ευχές της για τον Δεκαπενταύγουστο.

Στο βίντεο, διακρίνεται το αγοράκι να παίζει με το καινούριο του παιχνίδι και ακούγεται η μητέρα του να λέει: «Κάθε μέρα παλεύει και είμαστε σίγουροι ότι θα βγει πιο δυνατός. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη, για τις ευχές σας! Έχετε την αγάπη μας, να είστε όλοι καλά! Η Παναγία να προστατεύει όλα τα παιδιά του κόσμου».

stamataki
vivliopoleio

Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ επέστρεψε νικητής στην Ελλάδα, στις 22 Μαρτίου, και η οικογένεια ευχαρίστησε από καρδιάς όσους βοήθησαν για να καλυφθεί το τεράστιο χρηματικό ποσό που χρειαζόταν προκειμένου το παιδί να μεταβεί στην αμερικανική κλινική και να υποβληθεί στην εξειδικευμένη θεραπεία. Όπως είπαν, ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ είναι καλύτερα ήδη και ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον.