Ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη είναι μία δύσκολη όψη, μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στον τρόπο που θα εκφραστούν οι απόψεις. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν πολύ καλά τις αντιδράσεις τους, στις συζητήσεις ενδεχομένως οι απόψεις να είναι διαφορετικές, ελλοχεύει κίνδυνος για ρήξεις και αντιπαραθέσεις. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες διαπραγματεύσεις και συνεδριάσεις, η συνεννόηση θα είναι δύσκολη.

Τα χαρακτηριστικά θα είναι αντιδραστικότητα αδιαλλαξία και έλλειψη συγκατάβασης, απαραίτητο θα είναι να υπάρξει αυτοσυγκράτηση. Προσοχή στην ανυπομονησία και στην ανάγκη για κυριαρχία, όσοι προσπαθήσουν να επιβληθούν θα βρεθούν αντιμέτωποι με εξάρσεις και αρνητικές αντιδράσεις. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής για να υπάρξει συνεννόηση απαραίτητη θα είναι η συγκατάβαση και η αποδοχή.

dianastore
leuki

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα έμφαση θα δοθεί στην αυτοπροβολή, οι ηγετικοί χαρακτήρες θα νιώσουν την ανάγκη να υπερισχύσουν και να επιβληθούν. Δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί ανάγκη για ηρεμία και ξεκούραση, θα υπάρξουν ανοίγματα για συναναστροφές και κοινωνικές εκδηλώσεις, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη θα βοηθήσει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, οι προσεγγίσεις θα είναι οικείες αυθόρμητες και απελευθερωμένες. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, οι κοινωνικές επαφές γρήγορα θα πάρουν προσωπική όψη.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, δυναμικές θα είναι οι ενέργειες και οι προσεγγίσεις.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Κρόνο προσοχή στους έντονους ενθουσιασμούς, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η παρόρμηση. Σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης τα ρίσκα θα πρέπει να είναι συνετά, μόνο οι συντονισμένες ενέργειες θα καταφέρουν να ευδοκιμήσουν.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ΕΔΩ

vivliopoleio
bestseller
coavacafe
stamataki