Ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα εκδηλωθεί ανάγκη για διεκδικήσεις, για αλλαγή και για βελτίωση. Η χρονική περίοδος θα είναι ευνοϊκή για νέα εγχειρήματα, αν οι ενέργειες είναι συντονισμένες το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση δυναμισμός και ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες, οι τολμηροί χαρακτήρες θα βρουν πρόσφορο το έδαφος για διεκδικήσεις.

Οι νέες ιδέες θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν σε εφαρμογή αρκεί τα πλάνα να είναι οργανωμένα και οι βλέψεις συγκεκριμένες. Θα εκδηλωθεί διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών, κάποιοι θα είναι σε θέση να ρισκάρουν, ωστόσο θα πρέπει να μελετηθούν όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά, οι αποφάσεις δεν θα πρέπει να είναι παρορμητικές. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ στη διασκέδαση στην επικοινωνία και στις συναναστροφές, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, οι κοινωνικές επαφές πολύ γρήγορα θα πάρουν μία πιο προσωπική όψη.

leuki
dianastore

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στον επαγγελματικό τομέα, ευνοϊκή θα είναι η χρονική στιγμή για τακτοποιήσεις εργασιακές και οικονομικές. Ο δυναμισμός θα βοηθήσει να παρθούν αποφάσεις, συγκεκριμένοι θα είναι οι στόχοι, θα υπάρξει ορθολογισμός και μεθοδικότητα.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει να ανανεωθούν οι διαθέσεις, θα υπάρξει αισιοδοξία . Αρκετά τολμηρές θα είναι οι επιδιώξεις, κάποιοι θα οραματιστούν θα είναι σε θέση να ακολουθήσουν τα όνειρά τους

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους αμφιβολίες, ίσως να υπάρξει ένα είδος συναισθηματικής σύγχυσης. Στις συζητήσεις απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα, στις περιπτώσεις που τα συναισθήματα δεν είναι ξεκάθαρα θα πρέπει να δοθεί χρόνος στα γεγονότα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ΕΔΩ

vivliopoleio
bestseller
stamataki
coavacafe