φιλανθρωπικές απάτες 

Δύο ακόμη ανώνυμες καταγγελίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας έχουν λάβει τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας-Πικερμίου, για τον 38χρονο που κατηγορήθηκε για την αρπαγή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενός 15χρονου κοριτσιού.

Την Τρίτη, ο 38χρονος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους παρά μόνο να μην πλησιάσει, διασταυρωθεί ή επικοινωνήσει με την 15χρονη και τους οικείους της. Αυτές οι καταγγελίες θα διαβιβαστούν στους δικαστικούς λειτουργούς, οι οποίοι θα κρίνουν αν θα παραγγείλουν τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προς την αρμόδια αστυνομική αρχή, η οποία δεν αποκλείεται να αιτηθεί την έκδοση διάταξης για την δημοσιοποίηση φωτογραφιών και στοιχείων ταυτότητας του κατηγορούμενου.

vivliopoleio
stamataki

Στο μεταξύ, αξιωματικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, έχουν κάποιες υποψίες-“αντιρρήσεις” σχετικά με κάποιους από τους ισχυρισμούς του 38χρονου, που αποτυπώθηκαν αναλυτικά στο απολογητικό του υπόμνημα.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι η ανήλικη κατέγραψε με το κινητό της μια άβολη στιγμή του, όταν σταμάτησε σε χωράφι για σωματική του ανάγκη. Όπως είπε, αναζήτησε την 15χρονη για να βεβαιωθεί ότι θα σβήσει το υλικό.

Όμως, ο κατηγορούμενος δεν επικαλέστηκε από τις πρώτες στιγμές της παρουσίας του στην αστυνομική αρχή, μετά τη σύλληψή του, την εντερική διαταραχή και την καταγραφή του την ώρα της επείγουσας σωματικής του ανάγκης σε εξωτερικό χώρο, από την 15χρονη κοπέλα.

Διαβάστε περισσότερα στο thetoc.gr