Με «άρωμα» Γυναίκας συνεχίζεται ο Μάρτιος στην Περιφέρεια Αττικής και συγκεκριμένα με τη Μουσικοθεατρική παράσταση «Η δική τους επανάσταση» από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, την Κυριακή 28 Μαρτίου, στις 21:00.

Την παράσταση μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι στην επίσημη σελίδα της Περιφέρειας Αττικής στο facebook: facebook.com/PerifereiaAttikis και στο: youtube.com/perattika.

dianastore
leuki

Η Περιφέρεια Αττικής, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, «υποκλίνεται» στη Γυναίκα και την τιμά μέσα από μία σειρά διαδικτυακών εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου.

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη και του Τομεάρχη Πολιτισμού – Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου κατεξοχήν αρμόδιου για θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις, Χάρη Ρώμα, η Περιφέρεια Αττικής υλοποιεί, για άλλη μία φορά, ένα μοναδικό, υψηλού επιπέδου πρόγραμμα αφιερωμένο στη Γυναίκα, με συναυλίες και μία μουσικοθεατρική παράσταση.

Το πρόγραμμα, που έκανε πρεμιέρα ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για ψηφιακή παρακολούθηση, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών και εργαζόμενων στο χώρο του Πολιτισμού συνεχίζεται σήμερα Κυριακή 28 Μαρτίου στις 21:00 με τη Μουσικοθεατρική παράσταση «Η δική τους επανάσταση» από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν.

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται αύριο Δευτέρα 29 Μαρτίου με τη διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Η Γυναίκα στην Εξουσία», την οποία οργανώνει η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Μαίρη Βιδάλη, με τη συμμετοχή εξεχουσών γυναικών από τους χώρους της διανόησης, της τέχνης, του πολιτισμού και της κοινωνίας.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι ελεύθερα διαθέσιμες για θέαση – δωρεάν και χωρίς χωρικούς περιορισμούς – μέσα από την επίσημη σελίδα της Περιφέρειας Αττικής στο Facebook facebook.com/PerifereiaAttikis αλλά και στο κανάλι της στο YouTube youtube.com/perattika.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν (Φρυνίχου).
Το πρόγραμμα θα ενημερώνεται συνεχώς στο FB event https://fb.me/e/1BiYTApPL, όπου και μπορούν οι πολίτες να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να το παρακολουθήσουν δωρεάν.

stamataki
coavacafe
vivliopoleio
bestseller