Μονοήμερη εκδρομή στο The Ranch, στο Σοφικό Κορινθίας οργανώνουν οι “Μαμάδες της Αρτέμιδος” την Κυριακή 23 Οκτωβρίου.

Πρόγραμμα εκδρομής:

Συγκέντρωση και αναχώρηση το πρωί της ΚΥΡΙΑΚΗΣ στις 8.00 π.μ. από το τουριστικό γραφείο Massalia Tours Λεωφ. Αρτέμιδος 49, με ενδιάμεση στάση θα φθάσουμε στο “The Ranch”, στο Σοφικό της Κορινθίας! Eίναι εκεί για να προσφέρει με ασφάλεια στιγμές Δράσης, Άθλησης, Ψυχαγωγίας, Χαλάρωσης και πολύ Παιχνιδιού, σε ένα χώρο που «δένει» αρμονικά το Φυσικό Περιβάλλον με τις υπερσύγχρονες Οικολογικές Εγκαταστάσεις!

Εδώ θα παραμείνουμε για να απολαύσουμε την ημέρα μας! Στον ελεύθερο χρόνο μας θα εκμεταλλευτούμε τις δραστηριότητες που προσφέρει το πάρκο όπου θα έχει ”ΗALLOWEEN EVENT”!

Βόλτα με το άλογο στο μανέζ ιππασίας, περιήγηση με το μηχανοκίνητο τρενάκι, τοξοβολία, αναρρίχηση, rodeo, χρήση γηπέδων με δωρεάν παροχή αθλητικού υλικού από τη reception, Εκπαιδευτικό χωριό εγκεκριμένο από τον ΥΠΕΠΘ (Αλευρόμυλος, Ελαιοτριβείο, Τυροκομείο, Κουρείο, Τσαγκαράδικο, Παντοπωλείο), Παιδική χαρά, Ποδόσφαιρο (2 γήπεδα με φυσικό χόρτο & 1 με τεχνητό χλοοτάπητα), Μπάσκετ (4 εξωτερικά γήπεδα μπάσκετ), Κλειστό γήπεδο μπάσκετ 1.000 τ.μ πολλαπλών χρήσεων, Βόλεϊ (2 γήπεδα βόλεϊ), Τέννις (1 γήπεδο τέννις), Ping-pong (3 τραπέζια) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ θα απολαύσουμε το μεσημεριανό μας γεύμα σε μπουφέ (προαιρετικό).

Έχοντας απολαύσει και τον απογευματινό καφέ μας, θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής στην Αθήνα!!

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ στο 6948947868

Τιμή: 17 ευρώ το άτομο
Τιμή με διατροφή: 25 ευρώ το άτομο