Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τις εμφανίσεις της Φιλαρμονικής του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος κυρίως στις παρελάσεις και στις θρησκευτικές εκδηλώσεις των δύο πόλεων, όμως εχθές, στην εκδήλωση με τίτλο «εν χορδαίς και οργάνοις», στα πλαίσια του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου, η Φιλαρμονική έκανε μια διαφορετική εμφάνιση !

Ξεκινώντας από την Αγία Μαρίνα Αρτέμιδος, περπάτησαν στα στενά της πόλης παίζοντας μουσική και ξεσηκώνοντας τον κόσμο και κατευθύνθηκαν παραλιακά προς το λιμάνι όπου και  έκαναν το opening της εκδήλωσης.

stamataki

 

Στο λιμάνι έφτασαν παίζοντας ένα εμβατήριο και ο κόσμος τους υποδέχτηκε με ατελείωτο χειροκρότημα.

Ανέβηκαν στην εξέδρα και έπαιξαν τέσσερα τραγούδια, σε μοναδική εκτέλεση.  Απολαύσαμε το  Smoke on the water, το La coda del toro, το Game of thrones και το Hawaii 5 – 0 ενώ αποχώρησαν πάλι μουσικά και συνέχισαν να χαρίζουν μοναδικές στιγμές στους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης μας, οι οποίοι κατενθουσιασμένοι έβγαιναν από τα καταστήματα και τις οικείες τους και χειροκροτούσαν ένθερμοι.

 

Για ακόμα μια φορά η Μαέστρος, Φωτεινάκη Ειρήνη και η υπέροχη ομάδα της μας εξέπληξαν ευχάριστα ! Ελπίζουμε και σε άλλες τόσο όμορφες δράσεις. Συγχαρητήρια !