Έργα ασφαλτόστρωσης εκτελούνται εδώ και κάποιες ημέρες στη Λ. Βραυρώνος.

Αυτή τη στιγμή είναι φρεζαρισμένο το κομμάτι περίπου από την 7η στάση μέχρι και την 4η στάση Βραυρώνος.

Ειδικότερα σήμερα υπάρχει μονοδρόμηση της λεωφόρου από την 5η στάση μέχρι και την 7η περίπου, το ρεύμα που πάει από Βραυρώνα προς Αρτέμιδα είναι αυτό στο οποίο γίνονται εργασίες και από το άλλο ρεύμα γίνεται εκ παραδρομής η κυκλοφορία των οχημάτων.

Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή καθώς τόσο οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για τη σήμανση δεν κάνουν σωστή ενημέρωση αλλά και οι οδηγοί δεν προσέχουν.

Πριν από περίπου μια ώρα και ενώ βρισκόμουν στο ρεύμα στο οποίο είχαν δώσει το πράσινο φως να περάσει στο σημείο μονοδρόμησης, ξαφνικά βρέθηκε μπροστά μου μια μηχανή μεγάλου κυβισμού !

Σε ερώτηση που κάναμε στους εργαζόμενους στο σημείο, είπαν ότι σήμερα θα γίνονται έργα τουλάχιστον μέχρις τις 4 το μεσημέρι, ενώ αυτές οι εργασίες θα πάρουν μέρες, τμηματικά για να ολοκληρωθούν, καιρού επιτρέποντος.

Ακόμη ένα σημείο που θέλει προσοχή, είναι το κομμάτι από την 5η στάση μέχρι την 6η στάση, στο ρεύμα προς Βραυρώνα, το οποίο είναι φρεζαρισμένο και έχουν δημιουργηθεί μεγάλα κενά – λακκούβες στο οδόστρωμα, πιθανότατα λόγω των βροχών.

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται και στο σημείο που είναι η μεγάλη στροφή, ακριβώς μετά την 5η στάση (από Βραυρώνα προς Αρτέμιδα) όπου λόγω του τρόπου τοποθέτησης των μηχανημάτων στενεύει πολύ το σημείο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

stamataki