Πολλά τα προβλήματα στην Αρτέμιδα από την κακοκαιρία . Έχουμε πτώσεις δέντρων , μετακίνηση κάδων απορριμάτων , συνεχής διακοπές ρεύματος και πτώση τάσης από βλάβες στο δίκτυο της περιοχής .

Όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα πτώση δέντρου είχαμε στην διασταύρωση Αγίας Φιλοθέης και Νάξου

vivliopoleio
stamataki

Επίσης πτώση δέντρου είχαμε  στην Αμοργού 39 στον Άγιο Νικόλαο. Ζημιά και στα καλώδια της ΔΕΗ.

Άλλο ένα δέντρο έπεσε στην περιοχή της Αρτέμιδας και συγκεκριμένα στην διασταύρωση Κάρπαθο και Βενιζέλου.Μεγάλη προσοχή γιατί το συγκεκριμένο δέντρο έχει ρίξει το ρολόι της ΔΕΗ του σπιτιού και το καλώδιο με το ρεύμα βρίσκεται μέσα στο δέντρο.
Έχει ειδοποιηθεί η αρμόδια υπηρεσία η ΔΕΔΔΗΕ

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στους δρόμους καθώς οι ισχυροί άνεμοι μετακινούν τους κάδους απορριμάτων με μεγάλη επικινδυνότητα για τους διερχόμενους οδηγούς

Πληροφορίες & Φωτογραφίες Παναγιώτης Λάμπρου

Σας υπενθυμίζουμε

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων προβλημάτων από την κακοκαιρία σε Σπάτα και Αρτέμιδα, όπου προβλέπονται βροχοπτώσεις και άνεμοι, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Αντώνη Νομικό τηλ. 6972257068. Πολίτες που χρήζουν κοινωνικής συνδρομής μπορούν να απευθυνθούν στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Χρήστο Σερέτη τηλ. 6932456459.