Κυριακή, 26 Απριλίου, 2026
More

    Latest Posts

    Μάρκου: διανομή τάμπλετ σε μαθητές για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης

    Τη διανομή περιορισμένου αριθμού τάμπλετ σε μαθητές, από την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

    Όπως τόνισε ο Δημήτρης Μάρκου, η διανομή δίνει τη δυνατότητα στα δημοτικά σχολεία να ανταποκριθούν πλήρως στις απαιτήσεις της σύχρονης εξ’ αποστάσεως διδασκαλίας, προκειμένου να καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες όπου απαιτείται.

    Η επιλογή των μαθητών γίνεται με βάση κοινωνικά και άλλα κριτήρια, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται ιδίως το χαμηλό εισόδημα, η ανεργία των γονέων ή κηδεμόνων, η ιδιότητα μέλους μονογονεïκής, πολύτεκνης, τρίτεκνης ή ορφανικής οικογένειας, ή ύπαρξη ειδικών δυσκολιών μάθησης.

    Τα αιτήματα δανεισμού, σύμφωνα με πληροφορίες, διαβιβάζονται από τα σχολεία στο Γραφείο Παιδείας του δήμου το οποίο θα αξιολογεί το αίτημα σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου.

    Latest Posts

    spot_imgspot_img

    Don't Miss

    Stay in touch

    To be updated with all the latest news, offers and special announcements.