Το Loutsa SUP Challenge έρχεται και πάλι την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019, διαφορετικό από κάθε άλλη χρονιά για να ταράξει τα νερά με ένα πολύ πρωτότυπο, τεχνικό και δυναμικό event.

Το SUP είναι ένα άθλημα ατομικό. Εμείς θα το κάνουμε ΟΜΑΔΙΚΟ.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ SUP?

Μπορεί να είσαι Πρωταθλητής στην κατηγορία σου, στο sprint ή στο Long Distance, μπορεί να είσαι ο πιο γρήγορος,-η, μπορεί να κάνεις τις καλύτερες στροφές, θα είσαι όμως ο νικητής αυτού του Event?

Συγκροτείστε την ομάδα σας, προπονηθείτε για στίβο technical race, μάθετε να κάνετε γρήγορες αλλαγές μεταξύ σας, καταστρώστε την τακτική σας και ελάτε στο Athens Watersports να διεκδικήσετε τον τίτλο της καλύτερης Ελληνικής Ομάδας SUP.

Δώστε ΟΝΟΜΑ στην ομάδα σας, που μπορεί να αντιπροσωπεύει απλά φίλους, ή αθλητές του ίδιου club ή αθλητές που αγωνίζονται με τα ίδια σκάφη ή συμμετέχοντες με κοινό τόπο καταγωγής ή συνάδερφοι από την ίδια εταιρία, δηλώστε συμμετοχή και ελάτε να διεκδικήσετε μια θέση στο βάθρο και να γράψετε τα ονόματά σας στην ιστορία του πρώτου Ελληνικού “Team SUP event”.

Σε περίπτωση που δεν έχετε ομάδα, είτε έχετε, αλλά δεν είναι ολοκληρωμένη, στείλτε μας την δήλωση συμμετοχής και θα σας προτείνουμε συμμετέχοντες που επιθυμούν το ίδιο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: http://www.athenswatersports.gr/index.php/news-events/199-loutsa-sup-challenge-2019-team-edition

1.Γενικοί Όροι Συμμετοχής – Κανόνες

Οι κάθε Ομάδα θα αποτελείτε από τέσσερα (4) άτομα. Ένα (1) μέλος της ομάδας θα πρέπει υποχρεωτικά να είναι Γυναίκα ή παιδί κάτω των 15 ετών (γεννημένος έως και 2004).

Δεν υπάρχουν ηλικιακές κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν κατηγορίες σκαφών. Ο εξοπλισμός είναι ελεύθερος. Συμμετέχουν όλα τα σκάφη SUP, όλων των κατηγοριών, μικρότερα ή ίσα των 14’0’’.

Την ημέρα του event θα πρέπει να παρουσιαστείτε εγκαίρως στην επιτροπή και να παρακολουθήσετε το SUPers meeting.

Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν το lycra τους καθ’ όλη τη διάρκεια του event, ώστε να ξεχωρίζουν για λόγους ασφαλείας, αλλά και για να είναι αναγνωρίσιμοι από τους κριτές.

Ενστάσεις δεν θα υφίσταται, γιατί η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι γιορτή και δεν υπάρχουν λόγοι ενστάσεων. Κριτές θα βρίσκονται παντού (εκκίνηση, στροφές, επίμαχα σημεία, διαδρομή, τερματισμός)

  1. Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας.

On-line δήλωση συμμετοχής, μέχρι Τετάρτη 28/08/19 ΕΔΩ.

Προϋποθέσεις :

Πρόσφατη Ιατρική βεβαίωση ή Αθλητικό Δελτίο οποιουδήποτε αθλήματος εν ισχύ, που βεβαιώνει την καλή υγεία του κατόχου.

Υπεύθυνη δήλωση (επί τόπου την ημέρα της διοργάνωσης. Για τους ανήλικους κάτω των 18 ετών, η υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης συμπληρώνεται από τον/την κηδεμόνα. Στην περίπτωση που ο/η Κηδεμόνας δεν είναι είναι παρόν/παρούσα την ημέρα του αγώνα, η υπεύθυνη δήλωση πρέπει να φέρει το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή ΑΤ.)

Χρηματικό ποσό 25€ (Συμπεριλαμβάνεται μικρό γεύμα, το μπλουζάκι της διοργάνωσης, ιατρική και ναυαγωσωστική κάλυψη).

  1. Περιγραφή Δοκιμασίας

Ο στίβος είναι ένα Technical Race 3 Km, όπως αποτυπώνεται στον παρακάτω χάρτη.

Κάθε μέλος της ομάδας πρέπει να ολοκληρώσει με επιτυχία ένα (1). Δηλαδή η ομάδα πρέπει να κάνει συνολικά 4 Laps.

Στο τέλος του κάθε Lap, κάθε αθλητής θα εξέρχεται από τη θάλασσα, θα τρέχει με το κουπί στο χέρι μικρή διαδρομή στην παραλία, μέχρι το επόμενο μέλος της ομάδας, που θα ξεκινήσει με το άγγιγμα του.

Κάθε ομάδα επιλέγει μόνη της τη σειρά με την οποία θα αγωνιστούν τα μέλη της.

Κάθε ομάδα μπορεί να χρησιμοποιήσει είτε κοινό σκάφος, ή διαφορετικά σκάφη για κάθε αγωνιζόμενο.

Σε περίπτωση λάθους αθλητή, ακυρώνεται η ομάδα του.

  1. Έπαθλα

Θα βραβευθούν οι έξι (6) καλύτερες ομάδες.

  1. Πρόγραμμα

Registration: 09:30-11:00

SUPers Meeting: 11:00-11:15

Εκκίνηση Αγώνα: 11:30

Μικρό γεύμα: 14:00

Απονομές: 15:30

Λήξη event: 16:30

* Το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες και αστάθμητους παράγοντες.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ !

ATHENS WATERSPORTS CLUB, 25ης Μαρτίου 80, Άγιος Νικόλαος, Άρτεμις, τκ 19019, τηλ. 2294302521, 6940 649479. Αποστολή δικαιολογητικών στο e-mail : marketing@athenswatersports.gr

To Loutsa SUP Challenge απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ! Όποιο και αν είναι το επίπεδό σας, η ηλικία σας ή ο εξοπλισμός που διαθέτετε, ασχέτως αν είστε αθλητής ή απλός λάτρης του SUP, με ή χωρίς προηγούμενη εμπειρία σε αγώνες, μπορείτε να συμμετέχετε, να δοκιμάσετε τις επιδόσεις σας, να ζήσετε τον ανταγωνισμό ή απλά να τερματίσετε και να ευχαριστηθείτε τη βόλτα και την παρέα.

Οι διοργανώσεις SUP του Athens Watersprots Club είναι πάντα μια μεγάλη γιορτή, αλλά και μία πρόκληση συγχρόνως, για προσπάθεια και επιδόσεις. Άριστα σχεδιασμένοι, μύησαν πολλούς στο άθλημα του SUP στον μοναδικό κόλπο της Λούτσας. Ανεπανάληπτα Downwinds, Flat water races με τεχνικές στροφές, Super lap events, όπου η στρατηγική έρχεται να προστεθεί στα απαραίτητα προσόντα του αθλητή, έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Η ασφάλεια πάνω απ’ όλα συνεχίζει να παραμένει αδιαπραγμάτευτο δεδομένο, μετά από 31 αγώνες SUP που έχουμε διοργανώσει από το 2010 μέχρι σήμερα.