Η «Λευκή Νύχτα» επιστρέφει στην πόλη της Αρτέμιδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος στηρίζει ενεργά αυτή την δράση του Πολιτιστικού Οργανισμού “Ο Ξενοφών» σε συνεργασία με τον ΣΕΒΕΑ.

Η εκδήλωση που πλέον γίνεται θεσμός, θα λάμψει στην πόλη μας την Παρασκευή 1/12/2023 και σκοπός είναι η υποστήριξη και τόνωση της τοπικής οικονομίας σε ένα κλίμα γιορτής, με πολλά μουσικά και πολιτιστικά δρώμενα, εκπλήξεις, εκπτώσεις και προσφορές στα τοπικά καταστήματα που θα λειτουργούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

stamataki
vivliopoleio

Η εκδήλωση προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής,με στόχο να απολαύσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία της διοργάνωσης.

Σας προσκαλούμε να ζήσετε μοναδικές στιγμές,συνδυάζοντας αγορές και διασκέδαση κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιούνται παραλληλα και να κατακτήσετε τη νύχτα μαζί μας. Η λευκή νύχτα σας περιμένει!

Η λεωφόρος Αρτέμιδος θα πεζοδρομηθεί από τις 17:00 έως τις 01:00.

Εκτός από τα δρώμενα που θα υπάρχουν κατά μήκος της λεωφόρου, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους πολύ γνωστούς καλλιτέχνες της νεολαίας Marseaux & Solmeister.