Τα καταστήματα La Beaute σε Ραφήνα και Αρτέμιδα, αξιοποιώντας την πολυετή παρουσία και εμπειρία του στον χώρο της ομορφιάς και έχοντας ως κύριο κριτήριο την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και την κάλυψη κάθε σας ανάγκης με τα πιο φυσικά, γνήσια και ολοκληρωμένα προϊόντα, συνεχίζει δυναμικά!

Καθημερινά, μέσω των φυσικών καταστημάτων, οι εργαζόμενοι στα La Beaute, σαν βοηθούν να επιλέξετε ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης (καλλυντικά, είδη υγιεινής και φροντίδας) όλων των διάσημων οίκων και κορυφαίων εταιριών, στις πιο συμφέρουσες για εσάς τιμές!

Εάν πάλι επιμένετε στις online αγορές σας, τότε μποτείτε να τις απολαύστε με τον πιο σύγχρονο, διασκεδαστικό, οικονομικό και γρήγορο τρόπο. Οι πληρωμές γίνονται με αντικαταβολή ή με πιστωτική κάρτα.

Σε μία έως τρεις εργάσιμες ημέρες θα λάβετε τα προϊόντα σας με courier, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Και μην ξεχνάτε: Μάσκες προστασίας μιας χρήσης, 3 στρωμάτων που συγκρατούν σταγονίδια, ρύπους, σωματίδια γύρης και σκόνης σε πακέτο των 10 τεμαχίων στα 9.90 ευρώ. Κερδίστε 10% έκπτωση για παραγγελίες από τρία πακέτα (30 μάσκες) και άνω.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνείτε κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο 2294 025430 ή στέλνοντας inbox μήνυμα στο Facebook La Beaute .

Εθνικής Αντιστάσεως 4 Ραφήνα: 22940-25430
Λεωφόρος Αρτέμιδος 44 Άρτεμις: 22940-84165

stamataki