Μια νέα, ελληνική εταιρία καλλυντικών υπόσχεται να απογειώσει το μακιγιάζ σας. Πρόκειται για την εταιρία Mon Reve, προϊόντα της οποίας μπορείτε πλέον να βρείτε στα καταστήματα La Beaute σε Αρτέμιδα και Ραφήνα.

Επέλεξε την ιδανική μάσκαρα για εσένα, ανάλογα το αποτέλεσμα που επιθυμείς και απογείωσε το μακιγιάζ των ματιών σου. Απαράμιλλο όγκο και μήκος, έντονη καμπύλη, διαχωρισμός ακριβείας; Ότι και αν ψάχνεις θα το βρεις σίγουρα στη συλλογή από μάσκαρα της Mon Rêve.

https://www.facebook.com/monrevecosmetics/videos/251278776140133/

Γνώρισε ακόμα το νέο Infiniliner! Ένα αδιάβροχο μολύβι ματιών με gel σύνθεση και έντονο χρώμα που παραμένει σταθερό όλη την ημέρα ή… όλη τη νύχτα χωρίς να μουτζουρώνει. Η λεπτή μύτη του γλιστρά πάνω στo δέρμα χωρίς να το ερεθίζει, εξασφαλίζοντας εύκολη εφαρμογή ακριβείας. Ανακάλυψε τις 3 all-time classic αποχρώσεις του μαύρου, του καφέ και του γκρι.

Χρειάζεσαι έμπνευση για το επόμενο DIY μανικιούρ σου; Χρησιμοποίησε αυτές τις ζωηρές και παιχνιδιάρικες αποχρώσεις των Gel-Like βερνικιών για να δώσεις χρώμα στις καλοκαιρινές σου μέρες!

Δύο κολακευτικές τριπλές παλέτες ρουζ σε ρομαντικές ιριδίζουσες ροζ και γοητευτικές ματ δαμασκηνί αποχρώσεις, ιδανικές για να δημιουργήσεις από τα πιο φυσικά έως τα πιο εντυπωσιακά looks! Εσύ ποια παλέτα θα προτιμήσεις; Την Plum No.03 στα δεξιά ή την Pink No.04 στα αριστερά;

Tο Irresistible Lips είναι ένα εξαιρετικά ενυδατικό κραγιόν με κρεμώδη υφή, πλούσιο χρώμα μεγάλης διάρκειας και μοναδική λάμψη, το οποίο χάρη στα συστατικά που περιέχει κάνει τα χείλη σου πιο ζουμερά και ακαταμάχητα!

Ανακάλυψε και τις 13 υπέροχες αποχρώσεις στα καταστήματα La Beaute σε Αρτέμιδα και Ραφήνα!

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνείτε κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο 2294 025430 ή στέλνοντας inbox μήνυμα στο Facebook La Beaute .

Εθνικής Αντιστάσεως 4 Ραφήνα: 22940-25430
Λεωφόρος Αρτέμιδος 44 Άρτεμις: 22940-84165