Το καλοκαίρι έφθασε και οι αναζητήσεις για διαφορετικά, προσεγμένα και ασφαλή καταλύματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Οι κοντινές αποδράσεις είναι ήδη τάση και οι επιταγές του κορονοϊού προστάζουν προσοχή και φυσικά όχι συνωστισμό.

Το ArtemidaNews έχει τη δική του πρόταση για αυτό το καλοκαίρι. Είτε είστε ζευγάρι, είτε οικογένεια, είτε φίλοι, οι φετινές διακοπές εκτός πόλης ακούν στο όνομα Κτήμα Ανθηδών στην Εύβοια!

Βιώστε τον αγροτουρισμό, όπως δεν τον έχετε ξαναζήσει. Αξιοποιώντας την φύση, την άψογη θέα της ακτογραμμής από το κτήμα που βρίσκεται ανάμεσα σε βουνό και τη θάλασσα δημιουργήθηκε ένα περιβάλλον με απόλυτη ιδιωτικότητα και γαλήνη. Ένας προορισμός για όλο το χρόνο…

Το συγκρότημα προσφέρει μια εναλλακτική εικόνα στην οικολογία, την ιδιαίτερη γαστρονομία και τα τοπικά έθιμα της χώρας μας. Ζήστε την πρωινή σίτιση των ζώων και επιλέξτε εσείς οι ίδιοι τα αυγά του πρωινού σας από το κοτέτσι.

Ανακαλύψτε τα μυστικά της μεσογειακής διατροφής, κόψτε εποχιακά φρούτα από τα δέντρα, λαχανικά από τη γη, συλλέξτε μανιτάρια και βότανα από τα βουνά και φτιάξτε μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού.

Μια διαφοροποιημένη μορφή τουρισμού, όπου διαχρονικά χωριά, μικρές απομακρυσμένες εκκλησίες, εκπληκτικά τοπία και μονοπάτια του βουνού περιμένουν να ανακαλυφθούν. Ένα ασφαλές καταφύγιο για οικογένειες, πεζοπόρους, ποδηλάτες, φωτογράφους και yuppies που απλά θέλουν να ξεφύγουν από το χάος της πόλης. Ζήστε τη ζεστασιά του προσωπικού, πρόθυμοι να βοηθήσουν και να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας για μια αξέχαστη εμπειρία.

Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες, το συγκρότημα μας προσφέρει υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Παρέχονται στους επισκέπτες πλήρως εξοπλισμένα, προσεκτικά σχεδιασμένα δωμάτια, τηλεόραση, μίνι μπαρ, Wi-Fi, τηλεφωνική υπηρεσία, ατομικό έλεγχο κλιματισμού.

Εγκαταστάσεις:

Εστιατόριο
Pool Bar
Συνεδριακό Κέντρο
Κέντρο Ευεξίας (πιθανότατα κλειστό λόγω κορονοϊού)
Παιδική χαρά

Δραστηριότητες:

Το Κτήμα Ανθηδών αποτελεί πόλο έλξης τόσο για τους λάτρεις του βουνού όσο και τους λάτρεις της θάλασσας. Δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες μας, να απολαύσουν δραστηριότητες που αφορούν και στα
δύο.

Στα 60 στρέμματα του κτήματος παράγουμε ελαιόλαδο, ελιές, σταφύλια, λαχανικά και διάφορα φρούτα και αρωματικά φυτά. Κατά τη διάρκεια της μέρας ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο κτήμα με τα ζώα και να δει από κοντά τα ελάφια, τις πάπιες, τις γαλοπούλες, τους φασιανούς, τα παγώνια, τα αγριογούρουνα, τα κατσικάκια, τα πόνυ, τους στρουθοκαμήλους, αλλά και να διασκεδάσει με τις υπαίθριες δραστηριότητες όπως αναρρίχηση, μπάσκετ, τένις, ποδήλατο, περιπάτους και κολύμπι.

Εάν πάλι, κάποιος επιθυμήσει τα κοσμοπολίτικα και πολύβουα μέρη του νησιού, θα χρειαστεί μόνον 10-15 λεπτά για να βρεθεί εκεί. Οι δραστηριότητες εκτός κτήματος περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία αθλημάτων, όπως πεζοπορία, ποδηλασία, καταδύσεις και snorkelling, μεταξύ άλλων.

Κτήμα Ανθηδών Λουκίσια,
Έυβοια 341 00,
Μουρίκιου – Δροσιά
Τηλ: +30 22210 96465
Email: info@ktima-anthidon.gr
https://www.ktima-anthidon.gr