Κορονοϊός: Στον “αέρα” ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision

Πληθαίνουν οι φωνές για ακύρωση της φετινής διοργάνωσης εξαιτίας της επιδημίας COVID-19.

0
38

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό σόου στην Ευρώπη και ένα από τα μεγαλύτερα στον πλανήτη, ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, απειλείται από τον κορονοϊό (COVID-19).

Καθώς τα κρούσματα πληθαίνουν ανά την Ευρώπη και η ανησυχία μεγαλώνει, τα ξενοδοχεία στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας δέχονται ακυρώσεις κρατήσεων, αποστολές χωρών (Σουηδία, Ισραήλ) αποσύρουν τη συμμετοχή τους από τη συνάντηση της Δευτέρας για την επίσημη παρουσίαση των υποψηφιοτήτων, ενώ το “αφεντικό” της διοργάνωσης, ο Γιον Όλα Σαντ, είναι σε “καραντίνα” επειδή νόσησε στέλεχος της EBU.

leuki
dianastore

Ολλανδός ιολόγος, ο Άμπ Όστερχαους, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την εξάπλωση του κορονοϊού, υπογραμμίζοντας πως θα ήταν ανεύθυνο να ταξιδέψουν στο Ρότερνταμ τόσοι άνθρωποι από διάφορα μέρη του κόσμου.

Ο 65ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 12 έως τις 16 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Στο τραπέζι έχουν πέσει προτάσεις για μετάθεση της ημερομηνίας ή για διεξαγωγή του διαγωνισμού χωρίς θεατές, μόνο με τηλεοπτική κάλυψη.

stamataki
bestseller
coavacafe
graffitykey
vivliopoleio