Κυριακή, 10 Μαΐου, 2026
More

    Latest Posts

    Κορονοϊός: 1.558 τα κρούσματα στην Ελλάδα

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Κυριακής, αναφέρονται τα εξής:

    «Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.558 , εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 457.312, εκ των οποίων 51.2% άνδρες.

    Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 148 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.557 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 10, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 12.850 θάνατοι. Το 95.1% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 123 (60.2% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 έτη. To 87.8% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.757 ασθενείς.

    Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 132.»

    Latest Posts

    spot_imgspot_img

    Don't Miss

    Stay in touch

    To be updated with all the latest news, offers and special announcements.