Δύσκολες ώρες για τον Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου, ο οποίος αγωνιά για την αδελφή και τη μητέρα του, οι οποίες νοσηλεύονται με κορονοϊό.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος, μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος δεν νοσεί, αλλά παρ όλα αυτά θα διακόψει την αυτοπρόσωπη παρουσία του στο δημαρχείο, ασκώντας διοίκηση μέσω των σύγχρονων μεθόδων επικοινωνίας.

Τονίζει μάλιστα ότι κάποιοι χρησιμοποίησαν την περιπέτεια της οικογένειας της αδερφής που «χτυπήθηκε» όπως τόσες άλλες από τον covid, για “μικροπολιτικούς” σκοπούς, για να τον πλήξουν προσωπικά και με τρόπο χυδαίο. “Τους αφήνω στην κρίση των συμπολιτών μου” σχολιάζει ο κ. Μπουρνούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Σήμερα 3 Μαρτίου η αδερφή μου εισήχθη για νοσηλεία σε νοσοκομείο λόγω covid και μαζί με τους γιατρούς και την οικογένειά της θα δώσει τη δική της μάχη για να γυρίσει υγιής πίσω.

Η γηραιά μητέρα μου που επίσης νοσεί με ήπια συμπτώματα έχει πλέον αδήριτη την ανάγκη της φροντίδας μου και αυτή την φροντίδα αναλαμβάνω πλήρως και ολοκληρωτικά όπως θα έκανε ο κάθε ένας από εμάς για το γονιό του.

Η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε υγιείς. Αλλά και δίπλα στην περιπέτεια υγείας της μητέρας μου, της οικογένειας της αδελφής μου και βεβαίως στα καθήκοντά μου. Κάποιοι χρησιμοποίησαν την περιπέτεια της οικογένειας της αδερφής που «χτυπήθηκε» όπως τόσες άλλες από τον covid, για “μικροπολιτικούς” σκοπούς, για να με πλήξουν προσωπικά και με τρόπο χυδαίο. Τους αφήνω στην κρίση των συμπολιτών μου.

Παίρνοντας λοιπόν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ανακοινώνω στους συμπολίτες μου ότι θα διακόψω την αυτοπρόσωπη παρουσία μου στο δημαρχείο, ασκώντας διοίκηση μέσω των σύγχρονων μεθόδων επικοινωνίας. Μαζί με τους συνεργάτες μου και την επιτροπή διαχείρισης κρίσεων συνεχίζουμε από την πρώτη γραμμή. Και δυο κουβέντες ακόμη στους «καλοθελητές» που δε σέβονται τίποτα και κανέναν, έτσι για την ιστορία…

Πάντα έκανα και κάνω εξετάσεις (rapid test και μοριακά) επειδή η συχνότητα των επαφών μου για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας είναι μεγάλη και προφανώς ανήκω σε ομάδα υψηλού κινδύνου, ΄΄όχι μόνο λόγω συχνότητας επαφών (αλλά αυτό δεν αφορά κανέναν). Σήμερα είμαι μετά από 3 test (rapid και μοριακά) αρνητικός. Αλλά και αυτό είναι προφανές γιατί η ασφάλεια και η υγεία των συνανθρώπων μου είναι αδιαπραγμάτευτη και κανείς μας ποτέ δεν θα την έθετε σε κίνδυνο. Μόνο κάποιοι χυδαίοι θα το ξεστόμιζαν αυτό και φυσικά βρέθηκαν και αυτοί.

Σχετική εξέταση δημοσιοποιώ για πρώτη και τελευταία φορά, ως απάντηση στους κακοήθεις (εντός και εκτός των τειχών) “ανησυχούντες”. Είμαι υγιής, φυσικά και βρίσκομαι στο πλευρό της μητέρας και της οικογένειας της αδελφής μου στη μάχη για την ανάρρωσή τους που εύχομαι κι ελπίζω να είναι ταχεία και σας ζητώ να ακολουθείτε τις οδηγίες για να βγούμε όλοι μαζί δυνατοί και υγιείς από την κρίση αυτή. Όταν με το καλό τελειώσει και η περιπέτεια της οικογένειάς μου, θα λογαριαστούμε και με τη χυδαιότητα.