Ο διάσημος Ισπανός τενόρος, Πλάθιντο Ντομίνγκο, ανακοίνωσε μέσω Facebook πως διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό (COVID-19).

Όπως είπε, ο ίδιος και η οικογένειά του βρίσκονται σε καραντίνα και διαβεβαίωσε πως είναι καλά στην υγεία του.

stamataki

Αναλυτικά στην ανάρτηση που έκανε, ο 76χρονος Πλάθιντο Ντομίνγκ αναφέρει τα εξής:

«Αισθάνομαι πως έχω την ηθική υποχρέωση να σας ανακοινώσω πως διαγνώστηκα θετικός στον κορονοϊό COVID-19.

Η οικογένειά μου κι εγώ βρισκόμαστε σε καραντίνα για όσο διάστημα είναι ιατρικώς επιβεβλημένο. Για την ώρα, είμαστε όλοι σε καλή κατάσταση υγείας, όμως είχα πυρετό και βήχα, συμπτώματα για τα οποία αποφάσισα νε υποβληθώ σε τεστ και το αποτέλεσμα ήταν θετικό.

Σας εκλιπαρώ όλους να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, να ακολουθείτε τις βασικές οδηγίες, να πλένετε συχνά τα χέρια σας, να διατηρείτε αποστάσεις τουλάχιστον δύο μέτρων από τους άλλους. Να κάνετε ό,τι μπορείτε για να σταματήσετε την εξάπλωση του ιού. Και σας παρακαλώ, πάνω από όλα, να μείνετε σπίτι εάν μπορείτε.

Μαζί μπορούμε να πολεμήσουμε αυτόν τον ιό και να σταματήσουμε αυτήν την παγκόσμια κρίση, ώστε να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας πολύ σύντομα.

Παρακαλώ να ακολουθείτε τις οδηγίες της κυβέρνησής σας και τους κανονισμούς για να μείνετε ασφαλείς και να προστατεύσετε όχι μόνο τους εαυτούς σας αλλά ολόκληρη την κοινότητα».

I feel it is my moral duty to announce to you that I have tested positive for COVID19, the Corona virus. My Family and I…

Gepostet von Placido Domingo am Sonntag, 22. März 2020