Μέσα σε κλίμα χαράς, ευθυμίας και αγάπης, τα μέλη του Σωματείου Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αρτέμιδος έκοψαν χθες, Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα για το 2020.

Ο αντιπρόεδρος του σωματείου Σάββας Ιωαννίδης πήρε πρώτος το λόγο:

«Οι επαγγελματίες της Αρτέμιδας δημιούργησαν το ΣΕΒΕΑ και ενώθηκαν κάτω από έναν κοινό σκοπό την ανάπτυξη της Αγοράς, την ανάπτυξη της πόλης μας .Οι προκλήσεις πολλές, η θέληση μας όμως, παραμένει ισχυρή. Με τους τοπικούς άρχοντες, άλλοτε συμπλέουμε και άλλοτε διαφωνούμε.Τελικά όμως όλοι μαζί καταφέρνουμε πολλά».

Στη συνέχεια καλωσόρισε την Πρόεδρο και ψυχή του Σωματείου, κα Φωτεινή Τσούρη και της έδωσε το λόγο :

Η κα Τσούρη απευθύνθηκε σε όλους, αναφέροντας τα παρακάτω:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους παρευρεθήκατε στο κάλεσμα μας! Το σωματείο μας, αν και πολύ νέο, περπατάει πολύ δυναμικά. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδας κο Δημήτρη Μάρκου, την κα ‘Αννα Ραφτόπουλου, τον κο Αλμυρό, τον κο Σερέτη & τον πρόεδρο του πολιτιστικού κ. Δονάτο Γκέλια . Έυχομαι σε όλους να έχετε μια δυναμική χρονιά! Με τη βοήθεια όλων σας και χωρίς διχασμούς θα πάμε την πόλη μας ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στους πολίτες, στους επαγγελματίες αλλά κυρίως στα παιδιά μας .Στοχεύουμε η πόλη μας να γίνει πόλος έλξης. Για να συμβεί αυτό πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε πράγματα. Η πόλη πρέπει να φωτιστεί τα βράδια και να μη χρειάζεται να φωτίζουν την πόλη οι επαγγελματίες με τα μαγαζιά τους.

Πρέπει όλοι μαζί να βάλουμε τα δυνατά μας! Σε καμία περίπτωση δεν πολιτοκοποιούμε το σωματείο μας. Είμαστε όλοι μαζί.Αυτό που επιθυμούμε άπαντες, είναι η ανάπτυξη της τοπικής αγοράς της Αρτέμιδας. Ευχαριστούμε από καρδιάς, που στην προσπάθεια αυτή, στη σημερινή μας εκδήλωση, βοήθησαν πολλοί επαγγελματίες της περιοχής μας. Καλή χρονιά, με αισιοδοξία,χαμόγελο και δημιουργία!»

Ευχαριστούμε τους χορηγούς που πρόσφεραν δώρα στην κλήρωση  :

Φούρνος Μπέκας – Φούρνος Ίσιρης -Ζαχαροπλαστείο Ζαραβίνος -Skin Lab  -Diana store – Ασφάλειες Καραμολέγκος – Κατάστημα Caprice – La beaute -Trolley cafe – Μεζεδοπωλείο η Χήρα – Βιβλιοπωλείο Αρτέμιδος – Ταβέρνα η Λεύκα – Κομμωτήριο Αγάπη – Μπουκέτο ονείρων – Body mental -Ανδριόπουλος Φαρμακείο -Κοντομήτρου Ρούλα Φαρμακείο – Αναστασία Φράγκου  Οινοποιείο -Μαρία Ζήση – Τσούρης Παντελής λογιστικό γραφείο – Geva Trans P.C International Forwarders -Μαρία Σφακιανάκη -Φωτογραφείο Φωτοπαρουσίαση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν το Δ.Σ του σωματείου και πολλοί επαγγελματίες-μέλη του Σωματείου.

Πρόεδρος Φωτεινή Τσούρη
Αντιπρόεδρος Α’ Δημήτριος Καίας Καγιόπουλος
Αντιπρόεδρος Β’ Σάββας Ιωαννίδης
Γενικός Γραμματέας Θέκλα (Μυρτώ) Βαρβιτσιώτη
Ταμίας Γεώργιος Σταμούλος
Αναπλ. Ταμίας Τράκας Δημήτριος
Αναπλ. Γενικός Γραμματέας Αλέξανδρος Κόκκωνας
Μέλος Γεώργιος Καραμολέγκος
Μέλος Χριστίνα Παναγιωτίδη

Ευχαριστούμε που μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδας Δημήτρης Μάρκου , η Άννα Ραφτοπούλου ,ο Χρήστος Σερέτης , ο Σπύρος Αρμυρός , ο Φίλιππος Αργυρός , Τσάκαλη Έλενα , Άννα Λεμονή , Δονάτος Γκέλιας , Μπαϊρακτάρης Γιώργος, Δαβάκη Ντέπυ.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση :