Κλείνουμε έναν μήνα δοκιμαστικής λειτουργίας και σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας σε αυτή την προσπάθεια.

Για να γιορτάσουμε λοιπόν αλλά και για να γνωριστούμε καλύτερα, σκεφτήκαμε να κάνουμε μια προσφορά που αφορά το διαφημιστικό κομμάτι.

Από σήμερα και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού μπορείτε να μας στέλνετε στο info@artemidanews.gr τις διαφημίσεις σας και να τις καταχωρούμε ΔΩΡΕΑΝ !!!

Είτε με την μορφή διαφημιστικού banner  με link που θα οδηγεί στο site σας ή στην σελίδα σας στα social media, είτε με καταχώρηση άρθρου (κείμενο και φωτογραφίες) στην κατηγορία «ΑΓΟΡΑ» ή σε όποια άλλη κατηγορία τυχόν ταιριάζει.

Μπορείτε να διαφημίσετε την επιχείρηση σας, το κατάστημα σας ή κάποιες συγκεκριμένες προσφορές προς τους αναγνώστες μας.

Με την ευκαιρία υπενθυμίζουμε ότι στην κατηγορία ΑΓΓΕΛΙΕΣ καταχωρούμε δωρεάν τις αγγελίες σας, αρκεί να μας τις στείλετε στο info@artemidanews.gr .

Τέλος σας θυμίζουμε ότι είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάμε τον τόπο μας, την Αρτέμιδα και τα Σπάτα και που επιθυμία μας είναι η άμεση και όσο το δυνατόν αντικειμενική ενημέρωση, ξεκινήσαμε αυτό το ενημερωτικό site, με αγάπη και σεβασμό στους αναγνώστες μας.

Σκοπός μας είναι να ενημερωνόμαστε οι κάτοικοι του Δήμου μας, πρωτίστως για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος (θέματα σχολείων, επικαιρότητας, καθημερινότητας) και σε δεύτερη φάση για κάποια γενικά αλλά σημαντικά θέματα ειδησεογραφικού ενδιαφέροντος και επικαιρότητας.

Θέλουμε να αναδεικνύουμε όλα τα όμορφα (εκδηλώσεις, διακρίσεις κλπ), να βοηθήσουμε κάθε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα (αναρτώντας τις δράσεις του) και τα προβλήματα, παράπονα των κατοίκων και επισκεπτών του Δήμου μας. Θα θέλαμε να μας στέλνετε ότι και εσείς θέλετε να αναδείξουμε στο info@artemidanews.gr με φωτογραφίες, κείμενα, δελτία τύπου κλπ.

Χρόνια μας πολλά λοιπόν !!! Ευχαριστούμε !!!