Δευτέρα, 6 Ιουλίου, 2026
More

    Latest Posts

    Κικίλιας: με ιεράρχηση το εμβόλιο για τον κορονοϊό

    Με ιεράρχηση θα γίνει ο εμβολιασμός για πρόληψη απέναντι στον κορονοϊό, όταν θα είναι έτοιμο το εμβόλιο, τόνισε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

    “Όταν και εφόσον έρθει εμβόλιο, θα υπάρχει ιεράρχηση αυτών οι οποίοι θα πρέπει να το κάνουν πρώτοι απ’ όλους και βέβαια αν υπάρξει δεύτερο κύμα του κορονοϊού, και επειδή είναι  δύσκολο να υπάρχει οριζόντιο lockdown, προσανατολιζόμαστε επίσης στην προστασία και δια του περιορισμού ενδεχομένως, αυτών των ευπαθών ομάδων” τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός και πρόσθεσε:

    “Θα μελετήσουμε πώς θα μπορέσουμε να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες. Αν πρέπει λοιπόν οι άνω των 65, να στέλνουν sms ή να συμπληρώνουν κάποιο έγγραφο ναι, θα το κάνουμε. Αν πρέπει να δώσουμε άδεια σε αυτούς οι οποίοι έχουν υποκείμενα νοσήματα στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, θα το κάνουμε. Θα προστατεύσουμε αυτούς που κινδυνεύουν”.

    Latest Posts

    spot_imgspot_img

    Don't Miss

    Stay in touch

    To be updated with all the latest news, offers and special announcements.