Το Mama365 χαρίζει στους τυχερούς αναγνώστες  4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Λάχανα και Χάχανα – Ο Καλός μου εαυτός» στον Ελληνικό Κόσμο την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 11:30 π.μ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στα γραφεία του mama365 και οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω προσωπικού email.

Μετά τη sold out περιοδεία του καλοκαιριού το νέο μιούζικαλ για παιδιά του Τάσου Ιωαννίδη ανεβαίνει τον Οκτώβριο στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού στην καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η εταιρεία ΜΕΘΕΞΙΣ παρουσιάζουν το νέο μιούζικαλ του Τάσου Ιωαννίδη, «Λάχανα και Χάχανα – Ο Καλός μου Εαυτός» από τον Οκτώβριο στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» κάθε Κυριακή στις 11:30 το πρωί και στις 16:30 το απόγευμα.

Το σύγχρονο αυτό έργο πλαισιώνεται από ένα λαμπερό καστ ηθοποιών, ζωντανή ορχήστρα επί σκηνής, εντυπωσιακές βιντεοπροβολέςευφάνταστα σκηνικά και πολύχρωμα κοστούμια,  δημιουργώντας μία μοναδική θεατρική εμπειρία για γονείς και παιδιά.

Βρείτε τη φόρμα συμμετοχής στον διαγωνισμό ΕΔΩ