Κάθε καλοκαίρι το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σταματάκη διοργανώνει εντατικά τμήματα όλων των επιπέδων.

Τα καλοκαιρινά αυτά μαθήματα έχουν συνολική διάρκεια 6 εβδομάδων, από τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 μέχρι την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020.

vivliopoleio

Σε αυτά τα μαθήματα καλύπτεται η ύλη μιας ολόκληρης τάξης και το κόστος τους είναι  περίπου 30% χαμηλότερο από την αντίστοιχη τάξη στο χειμερινό πρόγραμμα.

Ώρες  διδασκαλίας: Καθημερινά 1,5 με 2 ώρες (ανάλογα με το επίπεδο)

Με τα θερινά μαθήματα επιτυγχάνεται ένας άριστος συνδυασμός μαθημάτων και διακοπών. Είναι σημαντικό ότι οι μαθητές αποδίδουν πολύ καλά, διότι δεν έχουν άλλες σχολικές υποχρεώσεις.

Στο τέλος των θερινών μαθημάτων διενεργούνται πάντοτε αντικειμενικές εξετάσεις πιστοποίησης επιπέδου, εξασφαλίζοντας έτσι τη σωστή εμπέδωση της ύλης.

Για πρώτη χρονιά φέτος, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σταματάκη θα έχει μικτά τμήματα δια ζώσης και εξ αποστάσεως.

Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στη Γραμματεία από Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00-20:00.

Πρόσκληση για ενημέρωση

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σταματάκη σας προσκαλεί να γνωρίσετε το εκπαιδευτικό προσωπικό και τον χώρο του, σύμφωνα με τους κανονισμούς ασφαλείας, μετά από τηλεφωνικό ραντεβού με τη Γραμματεία: Ώρες 16:00-20:00 και ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Επειδή το φετινό καλοκαίρι είναι αρκετά σύντομο, γίνονται προεγγραφές και ήδη έχει ξεκινήσει να δημιουργείται το πρόγραμμα για την επόμενη σχολική χρονιά. Σημειωτέον, τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 7 Σεπτέμβρη.

Η διδασκαλία θα γίνεται σε μικρά τμήματα δια ζώσης και εξ αποστάσεως όταν υπάρχει ανάγκη. Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σταματάκη ενδιαφέρονται για το κάθε άτομο ξεχωριστά και μπορούν να του δώσουν την κατάλληλη εμψύχωση και ενδυνάμωση μιας και είναι Κέντρο Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού.

Η δωρεάν παροχή του είναι τα ιδιαίτερα συμπληρωματικά μαθήματα που προσφέρονται απλόχερα με την εμπειρία, την αγάπη και προσφορά μας για το παιδί και τον ενήλικα που προχωράει μπροστά!

Σας περιμένουν για επιπλέον πληροφορίες από κοντά…

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σταματάκη

Τηλέφωνα: 22940-89525, 6977391564, 6937298163

Διεύθυνση: Αγίου Νικολάου Μύρωνος 4 (2η Στάση Υπαπαντής), Αρτέμιδα, T.K. 19016

E-mail: mdstamataki@yahoo.gr

Ιστοδελίδα: mdstamataki.wix.com/school

Facebook: Stamataki Language School