Εδώ και 25 χρόνια λειτουργεί το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σταματάκη στην ξενόγλωσση εκπαίδευση και τα τελευταία 15 χρόνια στην Αρτέμιδα, με αγάπη και σεβασμό στους μαθητές και μεγάλη επιτυχία στην εκμάθηση Ξένων Γλωσσών.

Το μυστικό της επιτυχίας ; Η γνώση και η πολυετή εμπειρία της διεύθυνσης σε συνδυασμό με το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, αλλά και η διαρκής παρακολούθηση των εξελίξεων. Με επίκεντρο πάντα το ανθρώπινο ενδιαφέρον για τον κάθε μαθητή ξεχωριστά, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με μαθητές και γονείς!

Οι σπουδαστές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Σταματάκη απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ένα φιλικό περιβάλλον με χώρους  που είναι εξοπλισμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με διαδραστικούς πίνακες, υπολογιστές και προτζέκτορες.

Στο χώρο μας τα παιδιά κοινωνικοποιούνται, ενώ μαθαίνουν να συνεργάζονται και να εξελίσσονται πνευματικά με την συμμετοχή τους σε παιχνίδια και διαγωνισμούς, εγχώριες αλλά και παγκόσμιες δράσεις, για τις οποίες έχουμε αποσπάσει και βραβεία.

Λειτουργούν τμήματα Nursery (Νηπιαγωγείο), Pre Junior (Ά Δημοτικού), Α’ Junior έως Proficiency ΙI, Ταχύρυθμα (παιδικά, εφηβικά, ενηλίκων), Θερινά και Ατομικά.

Επιπλέον παρέχονται δωρεάν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας, καθώς επίσης λειτουργούν δωρεάν πολιτιστικές ομάδες και ομάδες φυσικής (Art & Theatre Club, Science & Astronomy Club, Nature Club), για να ενισχύσουμε την εκμάθηση των Αγγλικών μέσα από διασκεδαστικές και  εκπαιδευτικές δραστηριότητες με βάση τα ενδιαφέροντα των παιδιών!

Διδάσκονται Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά.

Ενώ τα πτυχία που δίνουν οι σπουδαστές είναι Cambridge, Michigan, ESB, Europalso, Toeic, IELTS.

Πιστεύουμε ότι κάθε παιδί μπορεί να μάθει και επενδύουμε σε αυτό με αγάπη, υπομονή και εξειδικευμένη παρέμβαση όπου χρειάζεται. Η αξιοποίηση των δυνατοτήτων και η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των μαθητών μας κάνει τη δουλειά μας διακριτά καλύτερη!

Βρείτε μας εύκολα :

stamataki