Για εγκληματική ολιγωρία του δήμου, για τον ανεπαρκή φωτισμό δρόμων, που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια διερχόμενων πεζών και τη διέλευση αυτοκινήτων, κάνει λόγο δημότης της Αρτέμιδας μέσω του Artemidanews.gr.

Η αναγνώστρια μας, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, καταγγέλλει τον Δήμο για αντιμετώπισή της ως «ανύπαρκτο ον», κρούωντας παράλληλα τον κώδωνα κινδύνου για τη ζωή οδοιπορούντων πολιτών, διότι στο ημίφως δεν είναι ορατοί δεδομένου ότι δεν υπάρχουν πεζοδρόμια.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η ίδια ακολούθησε τη θεσμική οδό υποβάλλοντας ηλεκτρονικά αίτημα στις 16-8-2019 για την αναβάθμιση ανεπαρκούς φωτισμού σε συγκεκριμένους δρόμους, χωρίς να λάβει καμία απάντηση στο εύλογο χρονικό διάστημα των 20 ημερών, στο οποίο η Δημοτική Αρχή οφείλει να απαντήσει. Έκτοτε μέσω συνεχών μηνυμάτων ζητούσε απάντηση και ύστερα από αλλεπάλληλες οχλήσεις αναγκάστηκαν να απαντήσουν στις 3 Οκτωβρίου 2019!

Το μήνυμα ανέφερε ότι η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί εντός 60 ημερών χωρίς όμως τελικά να τηρηθούν οι δεσμεύσεις. Μάλιστα, οι καταγγέλλουσα κάνει λόγο για απαξίωση του Δήμου απέναντι σε έναν πολίτη που πληρώνει τους φόρους του και αντιμετωπίζεται περιφρονητικά.

«Ως ενεργός πολίτης θα κάνω χρήση οποιουδήποτε νόμιμου μέσου για την ικανοποίηση του αιτήματός μου» αναφέρει η αναγνώστρια μας, επισυνάπτοντας στο μήνυμά της την ηλεκτρονική αλληλογραφία που αντάλλαξε με τον υπάλληλο του Δήμου.