Κάλαντα Χριστουγέννων στην Περιφέρεια Αττικής χθες και σήμερα

0
203
coavacafe

Γέμισε παιδικές φωνές σήμερα η Περιφέρεια Αττικής και ειδικότερα το γραφείο του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, από τα μέλη συλλόγων και τις χορωδίες που του έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Ο Περιφερειάρχης δέχθηκε θερμές ευχές. Μεταξύ άλλων του ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά» και «δημιουργική θητεία» στο νέο του αξίωμα. Ο κ. Πατούλης αφού συνεχάρη τα μέλη των συλλόγων για την προσφορά τους, τους έδωσε τις δικές του εγκάρδιες ευχές, προσφέροντας τους συμβολικά δώρα.

leuki
dianastore

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης ευχαρίστησε ξεχωριστά καθένα από τα μέλη των συλλόγων και τις παιδικές χορωδίες, ευχόμενος σε όλους Χρόνια Πολλά με Υγεία.

«Ενωμένοι όλοι μαζί με αλληλεγγύη και αγάπη θα εργαστούμε για να φτιάξουμε μια καλύτερη Ελλάδα. Δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη για την Αττική που ονειρευόμαστε. Για την Ελλάδα που αξίζουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Την αρχή έκανε στις 10 το πρωί ο  Κινεζο – Ελληνικός Σύνδεσμος «Sino-Hellenic Investors’ Confederation), ακολούθησαν στις 10:30 ο Επιστημονικός Σύνδεσμος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΝΙΚΗ, στις 11:15 το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, στις 12 η Γέφυρα Ζωής ΑΜΕΑ, στις 12:15 τα Μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και στις 12:30 η Παιδική Χορωδία Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδας. Στη μία το μεσημέρι έψαλε τα κάλαντα στον Περιφερειάρχη Χορωδία Ομίλου UNESCO Βορείων Προαστίων παρουσία και της Προέδρου Μαρίνας Πατούλη -Σταυράκη.

Χθες Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου τα κάλαντα είπαν στον Περιφερειάρχη ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Α. Αυγερινός και εθελόντριες. Ο Περιφερειάρχης Αττικής στο πλαίσιο της συνάντησης εξήγγειλε τη δημιουργία, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, Τράπεζας Αίματος στη Περιφέρειας Αττικής.

happytwins
stamataki
bestseller