Μήνυμα που προειδοποιεί για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα εστάλη μέσω του 112 στο πλαίσιο της κακοκαιρίας «Μπάλλος» που πλήττει τη χώρα.

Το μήνυμα αναφέρει: «Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή σας. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις, περιοχές που έχουν ή μπορεί να πλημμυρίσουν. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς

Αποκαταστάθηκε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, που είχε διακοπεί σε δύο σημεία, λόγω συσσώρευσης μεγάλης ποσότητας νερού.

Ειδικότερα, είχε διακοπεί από το ύψος της Πέτρου Ράλλη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά και από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Διεκόπη, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, σε δύο σημεία, λόγω συσσώρευσης μεγάλης ποσότητας νερού. Ειδικότερα, η κυκλοφορία διεκόπη από το ύψος της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά και το ύψος της οδού Χαμοστέρνας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί κλήσεις για πλημμύρες κυρίως σε υπόγεια σε Νέα Φιλαδέλφεια, Κάτω Πατήσια, Περιστέρι, Μοσχάτο και Κηφισιά.