Καλός καιρός και υψηλές θερμοκρασίες προβλέπονται σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα. Βόρειοι άνεμοι έως 8 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο. Περιορισμένη ορατότητα, ομίχλες και παγετός τη νύχτα.

Πιο αναλυτικά, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τις νυκτερινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν πυκνές ομίχλες. Παγετός αναμένεται νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

dianastore
leuki

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη δυτική Μακεδονία από -5 έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από -2 έως 19, στην Ήπειρο από 0 έως 20 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -2 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 20, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου από 5 έως 18 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι, με εντάσεις 6-7 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ, και στο Ιόνιο από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις, εντάσεως μέχρι 5 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται καλές καιρικές συνθήκες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί, εντάσεως μέχρι 5 μποφόρ και στα ανατολικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Τη νύχτα η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, εντάσεως μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου, αλλά περιφερειακά θα είναι 4-6 βαθμούς χαμηλότερη.

Πηγή: meteo.gr

coavacafe
vivliopoleio
bestseller
stamataki