Βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται σήμερα στη βορειοανατολική χώρα. Στις υπόλοιπες περιοχές ο ουρανός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και τα βόρεια, ενώ θα επικρατήσουν δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι, εντάσεως έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες νωρίς το πρωί, οπότε υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Βαθμιαία θα επικρατήσει αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4-5 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί-βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι  άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3-4 και πρόσκαιρα το πρωί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες και σταδιακή βελτίωση. Στην υπόλοιπη Μακεδονία περιμένουμε λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά δυτικοί-νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ και στα υπόλοιπα δυτικοί-βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και στη δυτική Πελοπόννησο, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα νότια. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου, αλλά κατά τόπους στην Ήπειρο θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο, αναμένονται λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες στα νότια το πρωί, οπότε υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Βαθμιαία θα επικρατήσει αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί-βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται αραιές νεφώσεις, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4-6 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί-νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς και στην Κρήτη έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι άστατος. Συγκεκριμένα, στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει συννεφιά και υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι και μετά το μεσημέρι δυτικοί, εντάσεως 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.