Νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες σήμερα στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς άνεμοι, ενώ αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Πιο αναλυτικά, σε όλη τη χώρα αναμένονται αραιές νεφώσεις που, τοπικά κατά διαστήματα, θα είναι πυκνότερες. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες.

leuki

Η θερμοκρασία στη Μακεδονία και στη Θράκη θα κυμανθεί από 11 έως 31 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 14 έως 29, στη Θεσσαλία και στη Στερεά Ελλάδα από 14 έως 33, στην Πελοπόννησο από 13 έως 33, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 30, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου από 12 έως 33 και στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα από 13 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν μεταβλητοί έως 3 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα γίνουν νότιοι 2-4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2-4 και τοπικά έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις, που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως μέχρι 3 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως μέχρι 2 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: meteo.gr

bestseller
vivliopoleio
stamataki