Νεφώσεις θα αναπτυχθούν σταδιακά από το μεσημέρι. Μικρή άνοδο θα καταγράψει η θερμοκρασία. Άνεμοι έως 6 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αρχικά αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις, οι οποίες έως το βράδυ θα επεκταθούν στο σύνολο σχεδόν της χώρας. Πιθανότητα ασθενών βροχών, τοπικού χαρακτήρα, υπάρχει από το απόγευμα στα βορειοδυτικά.

dianastore
leuki

Η θερμοκρασία στη δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -2 έως 16 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 2 έως 19, στη Θεσσαλία και στην ανατολική Στερεά από 4 έως 20, στην Ήπειρο και στη δυτική Στερεά από 3 έως 17, στην Πελοπόννησο από 6 έως 19, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 16, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου από 5 έως 19, στις Κυκλάδες από 6 έως 18, στα Δωδεκάνησα από 13 έως 18 και στην Κρήτη από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3-5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελούν τα Δωδεκάνησα, όπου οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3-5 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί έως 3 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν νοτιοδυτικοί 2-4 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις από το απόγευμα, οι οποίες προς το βράδυ θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως μέχρι 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: meteo.gr

vivliopoleio
bestseller
coavacafe
stamataki