Νεφώσεις, υψηλές θερμοκρασίες και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης προβλέπονται σήμερα.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται αραιές νεφώσεις, που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες.

leuki

Η θερμοκρασία στη Μακεδονία και στη Θράκη θα κυμανθεί από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 16 έως 28, στη Θεσσαλία στην ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο από 15 έως 34, στη δυτική Στερεά και Πελοπόννησο από 16 έως 32, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 29, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου από 16 έως 30, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 15 έως 33 και στην Κρήτη από 16 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, εντάσεως 2-4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί έως 3 μποφόρ από το μεσημέρι όμως θα γίνουν βορειοδυτικοί ίδιας έντασης.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις, που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν δυτικοί-βορειοδυτικοί, εντάσεως μέχρι 3 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: meteo.gr

bestseller
vivliopoleio
stamataki