Βροχές και σποραδικές καταιγίδες φέρνει η κακοκαιρία “Θάλεια” στο πέρασμά της. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, αλλά και τοπικές βροχές τις μεσημβρινές κυρίως ώρες στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, κυρίως τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, ενώ στη Μακεδονία αναμένονται με αυξημένες νεφώσεις, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογες μεταβολές.

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και στη δυτική Πελοπόννησο, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με τα φαινόμενα να είναι κατά τόπους πιο ισχυρά στην Ήπειρο. Σταδιακή εξασθένηση, ωστόσο, αναμένεται έως το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα από το απόγευμα στο Ιόνιο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου και στα νότια έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο, αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στη Θεσσαλία και στην κεντρική Στερεά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς και στη Θεσσαλία έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς και τοπικά στην Κρήτη έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα υψηλές θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια θα επικρατήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί, εντάσεως 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.