Αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα και αυξημένες, προβλέπονται σήμερα. Παραμένουν οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα αυξημένες. Σε υψηλά επίπεδα θα διατηρηθούν οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα.

leuki

Η θερμοκρασία στη Μακεδονία και στη Θράκη θα κυμανθεί από 10 έως 29 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο, στη Θεσσαλία και στη Στερεά Ελλάδα από 12 έως 33, στην Πελοπόννησο από 13 έως 34, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 28, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου από 12 έως 30, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 15 έως 32 και στην Κρήτη από 17 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις, εντάσεως 2-4 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπεται ηλιοφάνεια, όμως από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως μέχρι 2 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, όμως το μεσημέρι και το απόγευμα θα γίνουν νότιοι, εντάσεως μέχρι 3 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: meteo.gr

vivliopoleio
stamataki
bestseller