Χιονοπτώσεις σε Θράκη και βόρειο Αιγαίο προβλέπονται σήμερα το πρωί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, ενώ παγετός θα σημειωθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας. Άνεμοι εντάσεως 6 και τοπικά 7 μποφόρ σε Θερμαϊκό και Σποράδες.

Πιο αναλυτικά, προβλέπονται νεφώσεις κατά διαστήματα, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν έως το πρωί κατά κύριο λόγο στη Θράκη και στο βόρειο Αιγαίο. Πρόσκαιρες τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το μεσημέρι στα ορεινά της Κρήτης. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

leuki

Η θερμοκρασία στη δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -10 έως 5 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -4 έως 12, στη Θεσσαλία από -2 έως 12, στην Ήπειρο από -3 έως 13, στην ανατολική Στερεά από -4 έως 12, στη δυτική Στερεά από 0 έως 13, στην Πελοπόννησο από 1 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 1 έως 13, στα νησιά του βόρειου Αιγαίου από -4 έως 10, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από -1 έως 10, στις Κυκλάδες από 1 έως 13, στα Δωδεκάνησα από 2 έως 11 και στην Κρήτη από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό και στις Σποράδες θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2-4 μποφόρ και από το πρωί 4-6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Στο υπόλοιπο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3-5 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Στο κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί 2-4 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2-4 και από το μεσημέρι 3-5 και τοπικά έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις, εντάσεως μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 3 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις έως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 1 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: meteo.gr

stamataki
bestseller
vivliopoleio