Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα. Τοπικά ισχυροί βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη. Περιορισμένη ορατότητα, ομίχλες και παγετός τη νύχτα.

Πιο αναλυτικά, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά, στα νότια και στο Ιόνιο. Τις νυκτερινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη δυτική Μακεδονία από -6 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από -3 έως 19, στην Ήπειρο από -1 έως 20 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -2 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 20, στα νησιά του βόρειοι και ανατολικού Αιγαίου από 4 έως 18 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι, με εντάσεις που τοπικά θα φτάνουν τα 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί, εντάσεως μέχρι 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί, εντάσεως μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες. Τη νύχτα η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστεί ομίχλη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου, αλλά περιφερειακά θα είναι 4-6 βαθμούς χαμηλότερη.

Πηγή: meteo.gr