Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις, προβλέπεται σήμερα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Κατά τόπους θα σημειωθούν παγετός και ομίχλες στα ηπειρωτικά τις νυχτερινές ώρες.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες, με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Τη νύχτα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός, ενώ κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη δυτική Μακεδονία από -4 έως 8 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από -2 έως 13, στην Ήπειρο από -2 έως 14 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -1 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 15 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 14 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι σε ολόκληρη τη χώρα θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 και τοπικά στο νότιο Αιγαίο και στον Κορινθιακό 6 μποφόρ. Τις απογευματινές ώρες στο βόρειο Αιγαίο και στο Ιόνιο οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς, με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπεται ηλιοφάνεια. Τη νύχτα η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια, με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Τη νύχτα η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: meteo.gr

stamataki